Отборът на Интер записа безпроблемна победа с 2:0 като домакин на Лече в двубой

...
Отборът на Интер записа безпроблемна победа с 2:0 като домакин на Лече в двубой
Коментари Харесай

Интер пречупи Лече и се върна на второто място

Отборът на Интер записа безпроблемна победа с 2:0 като хазаин на Лече в дуел от 25-ия кръг на Серия " А ". Хенрих Мхитарян (29‘) и капитанът Лаутаро Мартинес (52’) означиха двете попадения за деветия следващ триумф на „ нерадзурите “ против този съперник на своя стадион.

Още в третата минута Хакан Чалханоолу пробва отдалечен изстрел, който беше избавен от Владимиро Фалконе. В осмата минута Джеко също насочи удар от отдалеченост, само че не откри задачата.

В 17-ата минута Сисей предизвика първата интервенция на Андре Онана в мача.

В 27-ата минута директен свободен удар на Чалханоолу се спря в стената от играчи, след което халфът опита шут по земя, само че топката мина около вратата. Две минути по-късно " нерадзурите " проведоха контраофанзива, при която Барела финтира бранител в наказателното поле и подаде топката на Мхитарян, който я прати в мрежата с прекрасен удар за 1:0.

В 34-тата минута Жоан Гонсалес стреля от огромно разстояние, като осъществяването му се оказа разочароващо. В 41-вата минута Лаутаро направи последния пропуск за първата част.

Второто полувреме стартира по отличен метод за домакините, които стигнаха до втори гол в 52-рата минута. Тогава Дензъл Дъмфрис асистира на Лаутаро, който с прелестен шут удвои преднината на отбора.

В 67-ата минута Джеко не съумя да преодолее Фалконе със своя удар. В 72-рата минута Алесандро Бастони също опита да се разпише, само че не съумя да го направи. В оставащото време " джалоросите " потърсиха най-малко почетно попадение с няколко отправени удара, само че нито един от тях не беше прецизен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР